Ghana, Regio Tamale

"Ga naar Ghana (reisgids" heeft tot doel (eco)toerisme
door en voor Ghana verder te ontwikkelen

Klik op de foto voor meer informatie over
dit ontwikkelingsamenwerkingsproject

Klik hier voor onze promofilm op mambapoint.tv

DE EERSTE NEDERLANDSTALIGE REISGIDS OVER GHANAklik hier voor meer info over dit ontwikkelingssamenwerkingsproject

SOLLICITATIEPROCEDURE GESLOTEN

Je kunt nog steeds bijdrage aan de professionalisering van (eco)toerisme in Ghana.
Deel je ervaringen op het forum van het Ghanees Verkeersbureau, dan komen je ervaringen goed terecht. Klik
hier

VACATURE VERSLAGGEVER
De kans om het aangename met het nuttige te verenigen: jij bezoekt of bezocht prachtige plekken, krijgt reistips vooraf en je werk is om dat te ondergaan als toerist. Het enige “huiswerk” is goed opletten en vastleggen in je dagboek. En dit alles in de wetenschap dat je een wezenlijke bijdrage levert aan structurele hulp aan Ghana!

Wij zoeken veldwerkers/verslaggevers over Ghana:
- die naar Ghana gaan of geweest zijn
- nieuwsgierig zijn, goed kunnen observeren
- ervaringen kunnen overbrengen op mail of onsforum
- pré: foto’s kunnen maken
- pré: veel reiservaring hebben


Inmiddels hebben wij een een aantal verslaggevers werkzaam, maar hoe meer feedback over de bestemmingen des te beter. Heb je dus plannen om naar Ghana te gaan, of ben je er recentelijk geweest, lees dan verder!

REISTIPS
Als verslaggever bezoek je ecotoerismeprojecten en locaties, beoordelen en beschrijf je deze, en geef je feedback om ze nog beter te maken. Het gaat daarbij niet zozeer om de typische “reisgids” informatie als openingstijden, prijzen, busnummers, restaurants, hotels, maar vooral om hoe de plek ervaren is, wat is de sfeer? wat zag je? was het goed te bereizen? wat zou beter kunnen om het (nog) geschikter te maken voor toeristen? Komen jouw ervaringen overeen met de informatie die je vooraf hebt meegekregen?

Samen met het NCRC, de Ghanese organisatie voor behoud van natuurlijk en cultureel erfgoed, hebben we een lijst met prachtige bestemmingen. Kijk hier voor de lokaties en hier voor waar ze liggen.

Medewerking door vrijwilligers wordt uiteraard beloond met vermelding in de reisgids, en vergeet niet: dit project is een ontwikkelingssamenwerkingsproject. De reisgids helpt Ghana vooruit als toeristische bestemming voor de betrokken toerist. En toerisme geeft Ghanezen een nieuw, vaak broodnodig, middel van bestaan.

Interesse?
Neem contact op met info@coolywooly.nl of draag bij op het FORUM

SOLLICITATIEPROCEDURE GESLOTEN

Home