Uniek
Maximale exposure
Jullie doelgroep
Reisgids
Extra: persoonlijk digitaal gastenboek
Extra: webadvertentie
Interessante tarieven
Voor het goede doel

Teken in voor onze nieuwsbrief: info@coolywooly.nl

Klik hieronder voor meer nieuws:
overig nieuws
nieuwsbrief januari 2009
nieuwsbrief adverteerders
nieuwsbrief oktober 2008
nieuwsbrief juli 2008
Deventer Post, klik voor het hele artikel
De Stentor, klik voor het hele artikel

Click here for the English version

DEZE MOGELIJKHEID IS INMIDDELS GESLOTEN

UNIEKE ADVERTENTIEMOGELIJKHEID

In 2009 verschijnt de eerste Nederlandstalige Reisgids over Ghana. Het wordt een zeer professionele en enthousiasmerende reisgids. Foto’s, achtergrondinformatie over Ghana’s cultuur, ecobestemmingen en reisverhalen vormen de kern, aangevuld met een beperkte adreslijst van hotels, guesthouses, homestay’s, restaurants, touroperators, etc.

Deze reisgids wordt hét standaardwerk voor elke Nederlandse reiziger naar Ghana. De reisgids wordt goed zichtbaar voor de vele reisminnende Nederlanders. De prominente gids nodigt uit om door te bladeren en lokt toeristen naar Ghana; iets wat je niet kan verwachten van de spaarzaam verkrijgbare en saaie Bradt of Lonely Planet West Afrika.

Voor jou als aanbieder in de reisbranche in Ghana, is deze reisgids dus een uitgekiende advertentiemogelijkheid. Nu adverteren betekent tevens plaatsing op de ondersteunende website (met hoge Google-positie). Er is een grote kans dat de reisgids vertaald gaat worden in het Engels. De advertenties gaan dan mee:

Wij verdienen zelf niet aan de reisgids: we doen dit als ontwikkelingssamenwerking en donatie aan Ghana. De advertentie-inkomsten zijn nodig om de reisgids te maken en om hem op veel plekken zichtbaar in het schap te zetten van boekhandel en bibliotheek. De opbrengsten gaan naar Ghana. Ghana groots in de etalage zetten is ons doel, en jouw/jullie belang.

Samengevat:
Uniek
Maximale exposure
Jullie doelgroep
Reisgids
Extra: persoonlijk digitaal gastenboek
Extra: webadvertentie
Interessante tarieven
Voor het goede doel

Graag verwelkomen wij je als adverteerder. De advertentiemogelijkheden staan rechtsboven. Wees er snel bij, want voor deze en ook voor de latere Engelstalige editie: vol is vol.


MEER WETEN?

"Ga naar Ghana (reisgids)" is een project van Coolywooly Ervaringen in samenwerking met o.a. Stichting Ontmoet Afrika. De projectorganisatie is aangesloten bij het Holland-Ghana-Platform.

Mail naar: info@coolywooly.nl (ook voor aanmelden/afmelden van deze nieuwsbrief) Donatie: bank 78.48.40.962 te Aalsmeer ovv Donatie Reisgids.Home